Heb je vaak een vol hoofd, last van alle prikkels om je heen, moeite met concentratie, of lukt het niet om je doelen te bereiken en ben je op zoek naar iemand die je daarbij kan helpen?

Icons_blauwerand

Dan kun je bij mij terecht voor ADHD/ADD coaching en begeleiding.

Samen gaan we ontdekken hoe je om kunt gaan met jouw ADHD/ADD. Zo gaan we kijken naar je mogelijkheden, wat er al wél goed voor je werkt, wat je kwaliteiten en talenten zijn en waar je blij van wordt. Ook gaan we op zoek naar een gezonde en prettige balans tussen hoofd/denken en lichaam/voelen. Hoe fijn zou het zijn, als je rust kunt ervaren en jouw doelen gaat behalen?

Mijn aanpak bestaat eruit dat je ter plekke gaat waarnemen en ervaren hoe het anders kan en wat er voor je mogelijk is. Op deze manier kun je jouw inzichten en datgene wat je geleerd en ervaren hebt gelijk toepassen in je dagelijkse leven, zodat het gewenste resultaat snel zichtbaar en voelbaar is.
Doordat veiligheid en vertrouwen bij mij voorop staan, kun je helemaal jezelf zijn, waardoor jouw kwaliteiten en mogelijkheden zichtbaar worden.

Schermafbeelding 2015-02-19 om 10.33.29Je kan en mag bij mij jezelf zijn! Schermafbeelding 2015-02-19 om 10.33.44

Wat levert mijn coaching en begeleiding je op:

  • Zelf rust in lichaam en hoofd kunnen creëren;
  • Leren omgaan met alle informatieprikkels;
  • Betere concentratie;
  • Inzicht in je kwaliteiten en datgene waar je blij van wordt;
  • Bewust je eigen keuzes kunnen maken;
  • De mogelijkheid om ongewenst gedrag om te zetten in gewenst gedrag;
  • Leren hoe je jouw doelen kunt gaan behalen;
  • Regie over je eigen leven voeren.

Praktische informatie:

De frequentie, de locatie en de duur van de coaching en begeleiding wordt in overleg met jou bepaald.

Het kan soms mogelijk zijn om mijn coaching en begeleiding te financieren vanuit persoonsgebonden budget (PGB), of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Hierbij kan ik indien nodig samenwerken met Stichting Klimkoord.

Neem gerust contact met mij op als je nog vragen hebt, of als je eens kennis wil maken en wil bespreken, wat ik voor je kan doen.

Schermafbeelding 2015-02-19 om 10.33.29Als je niet aan je eigen doelen werkt, dan werk je waarschijnlijk aan de doelen van een ander mee. Schermafbeelding 2015-02-19 om 10.33.44